Etusivu (1/5)
Tervetuloa täyttämään asuntohakemusta TYSsille. Olethan tutustunut etukäteen hakuohjeisiin ja asuntovaihtoehtoihin nettisivuillamme (www.tys.fi).

Mikäli olet vaihto-opiskelija, siirry vaihto-opiskelijoiden asuntohakemukseen (linkki). Asuntohakemuksen voi tehdä aikaisintaan 3 kk ennen asunnon tarvetta. Huom! Elo- ja syyskuussa vain uudet opintonsa Turussa aloittavat opiskelijat voivat hakea asuntoa.

Hakijan/hakijoiden tai mahdollisen huoltajan tiedot ja luottotietojen tarkistus tullaan rekisteröimään asiakastietojärjestelmäämme (rekisteriseloste löytyy täältä: linkki). Yhteys on suojattu SSL-tekniikalla.

Huom! Käytäthän lomakkeen täyttämiseen vain seuraava/edellinen painikkeita.

Hakemustyyppi  

* Hakuperuste  

Muu syy

* Vuokrasopimuksen alkamispäivä  

Huom! Nuorisohakija voi olla vain 18-29 -vuotias turkulainen EI opiskelija. Nuorisohakijoille max. 5 vuoden määräaikainen sopimus ja nuorisoasuntoja on vain Kiertotähden ja Ironsiden kohteissa. Asumisenkeskeytyssopimus on erikseen ja etukäteen TYSsin kanssa tehty sopimus, valitse tämä vain jos olet tehnyt ko. sopimuksen.
Valitse vuokrasopimuksen alkamispäivä listalta. Vuokrasopimus voi alkaa ainoastaan kuun ensimmäinen päivä. Hakemuksen voi tehdä aikaisintaan 3kk ennen asunnon tarvetta.
Valitse tämä vain jos itse haluat tehdä määräaikaisen sopimuksen ja kirjaa vapaaseen tekstikenttään peruste määräaikaisuuden syylle (esim. vaihto-opinnot ulkomailla). Alle vuoden määräaikaisiin sopimuksiin tulee toimistomaksu 60 €. Huom! Sopimuksesi voi olla määräaikainen myös asuntokohteen, asukasstatuksen tai opintojen perusteella. Tämä näkyy mahdollisessa asuntotarjouksessa.
Huomaathan, että vuokrasopimus voi päättyä vain kuun viimeinen päivä.
Kirjoita määräaikaisuuden peruste.